Coșul meu

Termeni și Condiții

A. Preambul

Cultura de Ciuperci este denumirea comercială a S.C. Cultura de Ciuperci S.R.L., companie înregistrată în România, cu sediul în Comuna Nușeni, Sat Malin, înregistrată în Registrul Comerțului cu numărul J6/801/07.06.2022, C.U.I. 46260211, telefon +40785162038, email [email protected]

Prin accesarea site-ului culturadeciuperci.eu acceptați fără limitări sau excepții termenii și condițiile.

Termenii și condițiile reprezintă acordul juridic dintre dvs, în calitate de utilizator, respectiv Cultura de Ciuperci SRL, în calitate de gazdă. Înainte de utilizarea acestui site, recomandăm să parcurgeți termenii și condițiile.

Prin accesarea site-ului și efectuarea oricăror operațiuni pe platforma acestuia vă exprimați consimțământul privind termenii și condițiile.

Termenii și condițiile pot fi modificate, consolidate sau înlocuite oricând de către Cultura de Ciuperci SRL. Ultima versiune a termenilor și condițiilor intră în vigoare în momentul în care aceasta este publicată pe site. Drept urmare, recomandăm utilizatorilor să verifice periodic prevederile.

În cazul în care nu mai sunteți de acord cu termenii și condițiile, chiar și parțial, vă recomandă să încetați utilizarea site-ului.

B. Definiții

CLIENT – orice persoană care a plasat cel puțin o comandă pe site.

SERVICIU – serviciul de comerț electronic, în sensul acordării posibilității CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.

CONTRACT la distanță – conform definiției cuprinse în O.G. 34/2014, „orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul”;

SITE sau WEBSITE – site-ul deținut de către Cultura de Ciuperci SRL, anume www.culturadeciuperci.eu

UTILIZATOR – orice persoană care accesează site-ul

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin e-mail, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Cultura de Ciperci SRL, într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea Cultura de Ciuperci SRL cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACTIE – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea sau promisiunea de vânzare a unui produs / serviciu de către Cultura de Ciuperci SRL către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Cultura de Ciuperci SRL, indiferent de modalitatea de livrare;

SOCIAL MEDIA – orice cont creat și administrat de către Cultura de Ciuperci SRL, aflat pe platformele de social media (Facebook, Instagram, etc)

C. Metode de plată

Cumpărăturile efectuate în magazinul online pot fi achitate online, prin card sau ramburs (pentru comenzile livrate la domiciliul dumneavoastră). Plăţile online sunt procesate întotdeauna prin PayPal. Livrarea comenzii se face după confirmarea încasării plății efectuate. 

Pentru plățile prin transfer bancar, după finalizarea comenzii în care ați optat pentru acest tip de plată, veți primi o factură proformă care cuprinde toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru operativitate, astfel încât produsul să ajungă cât mai repede la dvs, vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinului de plată.

Plata ramburs se efectuează la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către cel care a efectuat livrarea.

D. Utilizarea site-ului

Accesul la site se va face în respectând termenii și condițiile. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord implicit cu condițiile de mai jos, anume:

1. Următoarele conduite sunt interzise:

  • utilizarea acestui site în scopuri comerciale;
  • utilizarea acestui site pentru orice scopuri ilicite;
  • impersonarea unei persoane sau entități, reprezentarea falsă a afilierii cu alte persoane sau entități în conexiune cu acest site;
  • interferarea cu funcționalitatea site-ului;
  • duplicarea oricărei părți din site fără acordul nostru expres, realizat în scris;
  • reproducerea design-ului site-ului.

2. În acord cu termenii și condițiile, ne rezervăm dreptul de a:

  • modifica sau retrage, temporar sau permanent, acest site (sau oricare parte din acesta) cu sau fără notificarea dvs;
  • restricționa accesul dvs la site sau la oricare parte din acesta, fără notificarea dvs.

E. Proprietate intelectuală

Cultura de Ciuperci SRL are drept de proprietate intelectuală pentru conținutul creat pe acest site și prin intermediul paginilor noastre de social media, incluzând text, imagini, video-uri, precum și orice alt tip de conținut generat.

Orice element conținut în acest website este disponibil doar pentru uz personal; orice utilizare în scop comercial este interzisă.

Copierea, reproducerea, trasmiterea, publicarea, distribuirea, respectiv exploatarea comercială de orice fel a conținutului sunt interzise, incluzând oricare alte drepturi de proprietate intelectuală, în lipsa acordului nostru expres.

F. Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile prezente sunt guvernate și se completează cu legislația națională și europeană relvantă în domeniu.

G. Recomandări/ plângeri/ feedback

Pentru orice recomandări, plângeri sau feedback cu privire la produsele, serviciile, respectiv politicile noastre, nu ezitați să ne contactați la adresa de mail [email protected]

Menționăm că aveți dreptul legal de a depune plângeri către:

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC)

  • Adresă: B-dul Aviatorilor, nr. 72, Sector 1, București
  • Telefon: 0219551

Vrei să te faci parte din rețeaua noastră de miceliu?

Creează un cont pentru a beneficia de reduceri la produsele noastre și pentru a fi la curent cu noile promoții și postări de blog.