Coșul meu

Politica de returnare

Legislația națională în vigoare

Conform legislației în vigoare (O.U.G. 34/2014), consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără a suporta penalități, respectiv fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, cu suportarea cheltuielilor de returnare.

În cazul în care produsele care se cer a fi returnate prezintă ambalaje deteriorate și/sau incomplete sau produsele au sigiliile deteriorate, respectiv s-a început utilizarea lor, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la retur.

Consumatorul este responsabil doar în ce priveste diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47), pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiasca și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.

Vrei să te faci parte din rețeaua noastră de miceliu?

Creează un cont pentru a beneficia de reduceri la produsele noastre și pentru a fi la curent cu noile promoții și postări de blog.